Els nostres serveis

Oferim una gamma completa de serveis que va des de l'assessorament en Dret públic (contractació pública, transparència, dret administratiu general) l'assessorament fiscal i empresarial, passant per la gestió patrimonial i l'assessorament jurídic. Entre els nostres clients es troben particulars, així com autònoms, societats limitades i societats anònimes de diversos sectors, associacions i fundacions i diverses entitats públiques. Conegui una mica més els nostres serveis a les seccions següents:

Especialistes en  transparència

 

Des de la nostra experiència li assessorem amb la màxima confiança sobre les obligacions de la normativa de transparència, ja sigui entitat pública o privada

 

Especialistes en Dret Públic

 

Coneixedors de totes les branques del Dret Públic, gestió pública, contractació, subvencions, autoritzacions administratives, etc.

Formació

 

Disposem de formadors amb una àmplia experiència en la formació al personal de les institucions públiques, preparació de manuals per opositors, actualitat normativa i jurisprudencial, etc.

        Contacte:  931 38 90 54  

Horari:                                 Dilluns a dijous de 9.00h a 14.00h i de 15.00h a 18.00h Divendres de 9.00h a 14.30h

Madariaga Assessors-Advocats

 

Correu electrònic:

alex@madariaga-assessors.es

fiscal@madariaga-assessors.es

 

Si qualsevol dubte sobre els nostres serveis o bé  desitja concertar una cita, truqui'ns al número de telèfon:
931 38 90 54

Si ho desitja, també pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari.


Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Madariaga Assessors